06 - 46 18 37 02taxicornet@live.nl|    Hét taxibedrijf van Alkmaar en omstreken!

Taxi in Alkmaar

Home / Bedrijfsprofiel / Taxi in Alkmaar

Taxi in Alkmaar & omstreken

26b61104-cd25-4357-a461-7afa40099d74Voor elk vervoer heeft Taxi Cornet een taxi beschikbaar. Van zakelijk tot privé, van groepen tot individuen en van contract tot VIP-vervoer. Taxi Cornet verzorgd taxivervoer in Alkmaar en omliggende steden. Bij Taxi Cornet zijn al uw taxiritten in goede handen en worden altijd zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaalt. Zo hanteren wij geen speciale nacht- of avondtarieven, en verlenen 24 uur per dag een voortreffelijke service tegen concurrerende prijzen.

Professioneel opgeleid
Naast veilig en comfortabel vervoer van personen, levert Taxi Cornet een uitstekende service. Wij staan garant voor professioneel opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs met een hoge mate van betrokkenheid. Ze hebben oog voor details én aandacht voor uw persoonlijke wensen!

Direct een rit reserveren

Wilt u direct een taxirit bij Taxi Cornet reserveren? Dat kan het behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook telefonisch mogelijk op nummer 06 – 46183702. Wij bieden een service van 24/7 bereikbaarheid. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Een moment geduld aub.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.