06 - 46 18 37 02taxicornet@live.nl|    Hét taxibedrijf van Alkmaar en omstreken!

Taxi van/naar Schiphol

Home / Luchthaven / Taxi van/naar Schiphol

Taxi van/naar Schiphol

Taxi Cornet heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Cornet snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Welke taxi?
Vele taxibedrijven adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Wij zijn in het bezit van een station en daar kan veel in vervoerd worden. Wat bij andere taxibedrijven niet kan, kan bij ons dus wel!

Gaan er kinderen mee?
Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

Ritten vanaf Schiphol
Voor ritten vanaf Schiphol dient u de volgende gegevens te verstrekken, bij voorkeur per e-mail of via de internetsite om fouten in vluchtnummers te voorkomen;

– datum en tijdstip aankomst vlucht;
– vluchtnummer;
– aantal passagiers;
– namen van de passagiers;
– bestemming.

Op Schiphol maken we gebruik van het Meeting Point, deze functioneert als ontmoetingsplaats. Hierdoor kunnen chauffeur en passagier elkaar niet meer mislopen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.