06 - 46 18 37 02taxicornet@live.nl|    Hét taxibedrijf van Alkmaar en omstreken!

VIP vervoer

Home / Vervoersdiensten / VIP vervoer

VIP vervoer

2_1805292_1Laat uw belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur. Discreet, comfortabel en vooral veilig van ‘A naar B’ vervoeren is één van onze specialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een lid van de directie laten ophalen vanaf zijn of haar huisadres en vervolgens laten vervoeren naar diverse zakelijke ontmoetingen. De passagier heeft de gehele reis geen zorgen betreffende het vervoer en kan desgewenst in de auto de afspraken voorbereiden en/of doorwerken als op kantoor. Als extra service is het ook mogelijk om een vip- chauffeur met of zonder wagen voor onbepaalde tijd in te huren. Het vip-vervoer kunt u uiteraard ook bestellen voor bijvoorbeeld een jubilaris, een jarige etc.

Nieuwe VIP taxi Mercedes S-Klasse

De S-Klasse van Mercedes straalt klasse uit. Het valt in de categorie van luxe limo en is ideaal als u op zoek bent naar iets wat buitengewoon en een echte eye catcher. Deze service is speciaal voor leidinggevenden van het bedrijf of voor uw VIP-gasten. Sluit uw telefoon aan op Bluetooth en luister gewoon naar uw eigen muziek alsof u in uw eigen auto zit. Maar ook voor uw bruiloft kunt gebruik maken van deze fantastische auto. Ook voor Schipholvervoer of voor uw avondje uit is deze auto beschikbaar.

Offerte aanvragen

U kunt via onderstaand formulier een offerte aanvragen. Wij zullen uw offerte zorgvuldig nagaan en contact met u opnemen om het kort te sluiten. Het is geheel vrijblijvend om een offerte aan te vragen! Voor overige vragen over ons kunt u ons mailen of telefonisch bereiken.

Een moment geduld aub.
Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.